Om sosialt personvern

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i Plus- og Premium-abonnementene til Kaspersky-appen.

Populære sosiale tjenester som Google og Facebook samler inn dataene dine mens du bruker dem. Denne informasjonen brukes til å tilpasse søkeopplevelsen og sosiale interaksjoner. Vi mener at du bør ha muligheten til å se hvilke data som samles inn og slutte å dele dem med appen eller andre appbrukere når du vil. Funksjonen Sosialt personvern lar deg administrere datainnsamling og personvernpreferanser i flere tjenester – rett fra appen vår. Med sosialt personvern kan du ta kontroll over dataene dine i én enkelt app og lære flere tips om personvern på internett.

Slik fungerer det

For å begynne å bruke sosialt personvern, godta Personvernerklæring som en del av veiviseren for første kjøring eller senere når du bestemmer deg for å bruke funksjonen. Dette gjelder hvis du bruker Kaspersky appen i EU. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst, men dette begrenser funksjonaliteten til funksjonen.

Tabellen nedenfor viser de støttede tjenestene og dataene hvis innsamlingsinnstillinger du kan administrere og endre.

Tjeneste

Håndterbare data

Google

• Søkehistorikk (Google, YouTube)
  • Nettleser- og seerhistorikk (Google, YouTube)
  • Posisjonshistorikk (Google Maps)

Facebook

• Annonsering
  • Plassering
  • Andre brukeres handlinger
  • Personopplysninger
  • Søk og venneforespørsler

LinkedIn

• Profilsynlighet
  • Personvern
  • Annonseringsdata

Instagram

• Personopplysninger
  • Andre brukeres handlinger
  • Innlegg
  • Søkehistorikk

For hver type data kan du administrere personverninnstillingene på en mer detaljert måte.

I tillegg til å administrere datainnsamling, tilbyr funksjonens hovedskjerm flere nyttige artikler om temaet sosialt personvern. For å lese en artikkel, trykk på navnet i delen for Oppgrader personvernekspertisen din .